12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSurpriza s-a produs! SCMU Craiova a învins campioana în primul meci de play-off

Surpriza s-a produs! SCMU Craiova a învins campioana în primul meci de play-off

Tensiune la cote maxime în primul meci din play-off-ul Diviziei A1 masculin. Voleibaliştii de la SCMU Craiova au produs surpriza şi s-au impus, cu scorul de 3-2 (25-13, 22-25, 25-16, 19-25, 17-15), în faţa campioanei Arcada Galaţi. A fost un meci de excepţie reuşit de alb-albaştri, care s-au întrecut pe sine şi au demonstrat că pot învinge orice formaţie din campionat.

Primul set a fost controlat în totalitate de craioveni, care au condus de la primul la ultimul punct. De la scorul de 5-3, băieţii lui Pascu au luat avans treptat şi au închis actul rapid cu 25-13. Campioana a revenit în meci, apoi, şi a restabilit egalitatea la seturi, după un 25-22 muncit, pe muchie de cuţit. Gruparea din Bănie nu a renunţat la gândul unei victorii, a continuat să producă un volei de calitate şi în setul al treilea, pe care şi l-a adjudecat aproximativ în aceeaşi manieră ca şi pe primul (25-16). Doar că, nici de această dată cei de la Arcada nu au renunţat, au forţat în actul al patrulea şi au împins meciul în decisiv (25-19).

Aşa cum era de aşteptat, setul care decidea învingătoarea a fost cu adevărat de „clasă“. Ambele formaţii au jucat la siguranţă, nu au riscat prea mult şi au fost greu de „despărţit“. În cele din urmă, la scorul de 15-15, SCMU a reuşit două puncte consecutive care i-au adus victoria.

SCMU Craiova: Gommans, Kovacevic, Bartha, Lică, Suson, Diaconescu (L), Teleleu, Călin, Grigoraș, Lupu, Cîrlogănescu, Marelic, Georgescu.

Pentru alb-albaştri va urma partida cu Steaua Bucureşti. Jocul este programat vineri, de la ora 14.00.

Citeşte şi: Surpriză în tenisul mondial! Toni Nadal revine ca antrenor în circuitul ATP

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS