9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiTurneul perfect, echipa ideală! SCMU Craiova s-a distrat şi cu Poli Timişoara

Turneul perfect, echipa ideală! SCMU Craiova s-a distrat şi cu Poli Timişoara

După ce şi-au asigurat prezenţa la turneul final de promovare în Divizia A1, voleibalistele de la SCMU Craiova au jucat degajat în ultimul meci, cel cu Poli Timişoara, iar victoria a venit fără doar şi poate. A fost un succes fără prea mari emoţii pentru oltence, scor 3-0 (25-16, 25-9, 25-17), după un meci în care au avut iniţiativa şi au impus ritmul jocului.

Toate cele trei seturi au fost câștigate fără probleme de craiovence, care au jucat relaxat, iar jocul le-a ieșit așa cum își doreau. De menționat că Lucian Zlotea a folosit, în cea mai mare parte a meciului, și jucătoare care au evoluat mai puțin la meciurile precedente.

SCMU Craiova: Mihaela Truță, Anca Mănuc, Iulia Zlotea, Alexandra Brabete, Ştefania Şuţan, Ana Stoian, Charlotte Plumereau, Evgenija Milivojevic, Bianca Chifu, Roberta Pîrvan, Ramona Marciu, Eva Vizitiu. Antrenor: Lucian Zlotea.

Cea de-a doua formaţie din serie calificată la turneul final este CSS Turda, care a dispus în meciul decisiv de CSU Oradea cu scorul de 3-0.

Citeşte şi: Suntem la turneul final! SCMU Craiova a învins Turda și se pregătește de promovare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS