17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiPremieră în volei: meciurile trebuie transmise pe Youtube sau Facebook

Premieră în volei: meciurile trebuie transmise pe Youtube sau Facebook

Decizie inovatoare a Federației Române de Volei! Începând din acest sezon, toate cluburile din prima divizie sunt obligate să transmită meciurile live pe rețeaua socială Facebook, dar și pe Youtube.

Deși hotărârea apare în regulamentul de disputare al turneelor din Divizia A1 și din Divizia A2, nu se ştie încă ce riscă acel club care nu difuzează partidele online.

Meciurile din cadrul turneelor vor avea loc în intervalul orar 17.00 – 19.00, în cazul turneelor cu un singur meci pe zi și de la orele 16.00 și 20.00, în cazul competiţiei cu două partide pe zi.

Există și posibilitatea ca, în cazul turneelor cu un meci pe zi, dacă ambele echipe sunt de acord, partida să înceapă în intervalul orar 12.00 – 14.00, informează Doarvolei.ro. În cazul în care meciul va fi transmis, televiziunile stabilesc ora de start.

Campionatul masculin de volei va începe la 6 noiembrie. Echipele au fost împărțite în patru grupe de câte trei, iar primele două etape se vor disputa în intervalul 6 – 8 noiembrie. Componența grupelor se va tot schimba pe parcursul competiției. Gazdele turneelor vor fi trase la sorți.

SCMU Craiova, vicecampioană a ediției precedente, va juca primul turneu în deplasare, la Brașov, alături de echipa din localitate. Iniţial, ar fi trebuit ca, alături de cele două formaţii, să se regăsească şi Câmpia Turzii, dar clubul s-a retras, între timp, din Divizia A1.

Citeşte şi: CFR Cluj – Young Boys, duel în premieră în Ardeal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS