10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiFederația a decis: SCMU Craiova, vicecampioana României la volei masculin

Federația a decis: SCMU Craiova, vicecampioana României la volei masculin

Consiliul Director al Federației Române de Volei a decis în ședința de miercuri, 18 martie, să încheie ediția 2019-2020 a Diviziei A1 la volei din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, SCMU Craiova a devenit vicecampioana României, după ce în momentul suspendării campionatului, pe 11 martie, echipa se regăsea pe locul al doilea în clasament. Arcada Galați a devenit pentru a doua oară consecutiv campioană în România, în timp ce podiumul a fost completat de Dinamo.

„Noi nu mai puteam prelungi mult starea de incertitudine. În 10 mai trebuia să dăm drumul jucătorilor străini, starea de urgenţă se întindea până în aprilie, ce rost avea să mai aşteptăm? Este în joc sănătatea tuturor. Nu se poate să mai aibă loc antrenamente, nici vorbă de meciuri. Acesta e verdictul: campionatul s-a închis, iar echipele de pe primul loc la finalul sezonului regulat, Arcada Galaţi şi Volei Alba Blaj sunt campioane şi ne vor reprezenta în cupele europene în stagiunea viitoare”, a declarat, miercuri, preşedintele FR Volei, Gheorghe Vişan.

Este a 6-a medalie cucerită de echipa pregătită de Dănuț Pascu în ultimele opt sezoane.

Citește și: Prima plecare de la Craiova. Zeljka Nikolic, noua jucătoare a Vâlcei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS