10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVoleibaliștii au mai bifat un succes în drumul spre podium

Voleibaliștii au mai bifat un succes în drumul spre podium

Așa cum era de așteptat, echipa masculină de volei SCM „U” Craiova a obținut o victorie facilă miercuri seară, pe teren propriu, în fața Câmpiei Turzii. A fost 3-0 (25-23, 25-14, 25-17) pentru elevii lui Dănuț Pascu, care au bifat a treia victorie consecutivă cu 3-0. Partida a contat pentru etapa a 14-a din Divizia A1.

Lipsa de concentrare în tabăra oltenilor s-a resimțit în primul set al meciului. Cele două formații au mers cap la cap pe întreaga durată a actului, chiar dacă diferența valorică este considerabilă. Mai mult de atât, la jumătatea setului, Câmpia Turzii a și condus cu 14-13 și 15-14, dar elevii lui Pascu au revenit rapid. Diferența de un punct s-a menținut până la scorul de 23-23, când alb-albaștrii și-au demonstrat valoarea și au închis setul, scor 25-23.

Mai greu decât ar fi crezut

Având în vedere scorul strâns din primul set, în cel de-al doilea și-au făcut apariția pe parchet și jucătorii care nu au evoluat în prima parte a jocului. Odată cu intrarea în echipă a lui Laurențiu Lică, Răzvan Olteanu și Silviu Suson, singura necunoscută a meciului a fost scorul final. Setul secund a fost câștigat de olteni fără probleme, scor 25-14.

În setul al treilea, echilibrul s-a menținut până la scorul de 5-5, când gruparea din Bănie a accelerat și a fost de neoprit până la final. S-a încheiat 25-17 pentru SCM „U” Craiova, care așteaptă cu încredere duelul cu Dinamo București, din etapa viitoare.

De menționat că în ultimul act și-a făcut apariția pe teren pentru Craiova și Andrei Cîrlogănescu, un junior de 18 ani. Acesta a și reușit să puncteze o dată pe finalul meciului.

SCM „U” Craiova: Stanislaw, Cîrlogănescu, Călin, Jovanovic, Majstorovic, Sestan, Lică, Diaconescu, Grigoraș, Lupu, Georgescu, Teleleu, Olteanu, Suson. Antrenor: Dănuț Pascu.

Pentru gruparea alb-albastră va urma o nouă partidă pe teren propriu, dar de această dată la un alt nivel. Oltenii vor primi vizita formației Dinamo București. Meciul este programat marți, 11 februarie, de la ora 18.00 și se va disputa în Sala Polivalentă, din Bănie.

Citește și: VIDEO / Lucian Burchel, noul director al Școlii Federale de Antrenori

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS