10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiLucian Zlotea: Este cel mai important meci de până acum

Lucian Zlotea: Este cel mai important meci de până acum

Echipa feminină de volei SCM „U“ Craiova va disputa sâmbătă, de la ora 11.30, în deplasare, duelul cu formaţia CSM Oradea. Partida va conta pentru etapa a 7-a din Divizia A2 Vest.

Trupa lui Lucian Zlotea se deplasează la Oradea cu un moral bun după ultimele jocuri din campionat. Oltencele au trecut în etapele precedente de CSS Turda şi Sighetu Marmaţiei cu scorul de 3-0, iar victoria în Crişana este următorul obiectiv.

„Vom avea un meci greu cu Oradea. Dacă ne vom impune, vom avea asigurată poziţia secundă. Chiar dacă vom pierde, tot pe locul doi vom rămâne, pentru că cei de la Oradea au mai multe seturi pierdute decât noi. Bineînţeles, cu condiţia să nu ne mai încurcăm până la final. Ne vom lupta de la egal la egal cu adversarele. Mergem la victorie acolo. Fetele trebuie să se mobilizeze. Putem spune că este cel mai important meci de până acum. Pentru noi, primele două locuri înseamnă accesul direct la turneul semifinal de promovare. Apoi, ne vom lupta pentru a ajunge la turneul final de promovare, dar mai este mult până atunci“, a declarat Lucian Zlotea, antrenorul Craiovei.

Poate te interesează şi: Unirea Dej şi Kladno, următoarele ţinte ale voleibaliştilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS