9.4 C
Craiova
marți, 28 martie, 2023
Știri de ultima orăSportVoleiSCM „U” Craiova, victorie convingătoare la debutul în noul sezon

SCM „U” Craiova, victorie convingătoare la debutul în noul sezon

Echipa feminină de volei SCM „U” Craiova a debutat cu o victorie categorică în noua ediție de campionat. Elevele lui Lucian Zlotea au trecut cu scorul de 3-0 (25-16, 25-8, 25-10), în deplasare, de Sighetul Marmației, în prima etapă a Diviziei A2 Vest.

„Sunt oarecum mulțumit de ce am văzut”

La finalul jocului de la Sighet, antrenorul formației craiovene, Lucian Zlotea, a concluzionat primul duel din noul sezon și a vorbit despre jocul mai dificil din etapa viitoare, cu Oradea.

„Am debutat în noua ediție de campionat cu o victorie clară din punct de vedere al scorului. Jocul în sine a fost de o calitate medie. Noi mai avem lucruri de pus la punct. Fiind primul meci, au fost și emoții în primul set, după care lucrurile au intrat în normal. Ne așteptam să fie un meci ușor, ce ne putea ajuta pentru consolidarea relațiilor de joc. De asemenea, am avut posibilitatea să rulam întreg lotul, să vedem cum stăm, pentru că în vara aceasta au venit trei jucătoare noi, și avem nevoie de timp să le integrăm. Azi s-au comportat bine și sunt oarecum mulțumit de ce am văzut. Important este ce va fi în meciurile următoare, pentru că astăzi a fost un meci cu nivel scăzut de dificultate. Cum spuneam, mai sunt câteva lucruri de pus la punct, dar echipa arată bine, iar fetele au poftă de joc”, a declarat Lucian Zlotea.

„Sperăm să facem o figură frumoasă săptămâna următoare acasă cu Oradea, in fața propriului public. Sper să avem susținere numeroasă pentru că avem nevoie. Oradea ne-a învins în toate meciurile de când activăm în Divizia A2. Va fi un meci greu, sperăm să trecem cu brio și de acesta”, a adăugat tehnicianul grupării din Bănie.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: Handbaliştii craioveni ţintesc victoria în derbi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS