10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCM „U” Craiova a „bubuit-o” pe ACSM Zalău la Cupa „Radu Zamfirescu”

SCM „U” Craiova a „bubuit-o” pe ACSM Zalău la Cupa „Radu Zamfirescu”

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova a debutat cu o victorie categorică la Cupa „Radu Zamfirescu”, turneu desfăşurat în Sala Polivalentă din Bănie. Formaţia antrenată de Dănuţ Pascu a trecut cu scorul de 3-0 (25-19, 25-15, 25-22) de ACSM Zalău, vicecampioana României din sezonul trecut.

Alb-albaștrii și-au arătat valoarea încă de la început. Aceştia au condus detașat ostilitățile din teren și și-au adjudecat primul set fără probleme, scor 25-19.

Și actul secund a fost liniștit. „Leii” din Bănie au reuşit multe blocaje frumoase, dar și șuturi cu țintă și cu efect pe tabela de marcaj. Setul doi a fost închis la 25-15.
Așa cum era de asteptat, setul trei nu a ieșit din tipar, alb-albaștrii impunându-se, puţin mai greu, cu 25-22.

De menţionat că liderul Craiovei, Laurenţiu Lică, nu a jucat în partida cu ACSM Zalău, fiind menajat după Campionatul European.

SCM „U” Craiova: Ionuţ Teleleu, Igor Jovanovic, Stanislaw Wawrzyńczyk, Robert Călin, Andrei Georgescu, Andrei Grigoraş, Ştefan Lupu, Liviu Suson, Filip Sestan, Răzvan Olteanu, Laurenţiu Lică. Antrenor: Dănuţ Pascu.

ACSM Zalău: Leo Dal Bosco, Gabriel Cherbeleaţă, Paul Somoi, Ovidiu Darlaczi, Gabriel Ghionea, Cristi Bartha, Şerban Paşcan, David Szabo, Alexandru Muscina, Andrei Spînu. Antrenor: Bogdan Tănase.

În primul meci de la Cupa Craiovei, ACSM Zalău s-a impus în faţa formaţiei Universitatea Cluj, cu scorul de 3-1.

Elevii lui Dănuţ Pascu vor disputa astăzi încă un meci. De la ora 17.00, oltenii se vor duela cu cealaltă echipă participantă la Cupa „Radu Zamfirescu”, Universitatea Cluj.

Citeşte şi: Tecău şi Rojer, eliminaţi în sferturi la Zhuhai (ATP)

Articol scris de Tibi Cocora

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS