14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM „U“ Craiova a încheiat pe locul 3 la Cupa „Arcadei“

SCM „U“ Craiova a încheiat pe locul 3 la Cupa „Arcadei“

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova a participat în acest weekend la un prim turneu de pregătire înainte de startul noului sezon. Alb-albaştrii au jucat la Cupa „Arcada” de la Galaţi, unde au înregistrat două înfrângeri şi o victorie.

Elevii lui Claudiu Mitru au cedat în primul joc în faţa formaţiei bulgare Hebar Pazardzhik, cu scorul de 3-2. De asemenea, oltenii au pierdut cu 3-0 şi în al doilea meci, în faţa gazdei competiţiei, Arcada Galaţi. Singura victorie a venit în ultima partidă, împotriva Gloriei Buzău, cu scorul de 3-0.

De menţionat că SCM „U” Craiova s-a deplasat la Galaţi fără Laurenţiu Lică, Răzvan Olteanu şi Silviu Suson, toţi fiind învoiţi după Campionatul European din Franţa. La fel şi antrenorul principal Dan Pascu, care îndeplineşte şi rolul de selecţioner.

Urmează Cupa „Radu Zamfirescu”

În perioada 26-28 septembrie, voleibaliştii de la SCM Craiova vor participa la Cupa „Radu Zamfirescu”, găzduită în Sala Polivalentă, din Craiova. Pe lângă echipa lui Dănuţ Pascu, la competiţia din Bănie vor participa ACS Municipal Zalău şi „U” Cluj.

Iată programul Cupei „Radu Zamfirescu”
-joi, 26 septembrie – ora 19.15: „U” Cluj – ACS Municipal Zalău;
-vineri, 27 septembrie – ora 10.15: SCM „U” Craiova – ACS Municipal Zalău, ora 17.15: SCM „U” Craiova – „U” Cluj;
-sâmbătă, 28 septembrie – ora 11.15: SCM „U” Craiova – ACS Municipal Zalău.

Poate te interesează şi: Cupa EHF / SCM Craiova va avea avantajul propriului teren în turul secund

Articol scris de Tibi Cocora

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS