17.8 C
Craiova
vineri, 5 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Volei Volei / România a înregistrat al doilea eșec la Campionatul European

Volei / România a înregistrat al doilea eșec la Campionatul European

Naţionala masculină de volei a României a pierdut și al doilea meci de la Campionatul European. Tricolorii au fost învinși de Bulgaria, cu scorul de 3-0, și astfel rămân fără niciun set câștigat în grupa A după primele două etape.

La fel ca și în meciul cu Franța, elevii lui Dănuț Pascu au făcut un prim act foarte bun. Mai mult de atât, au avut chiar și minge de set la 25-24, dar bulgarii au revenit și s-au impus cu 28-26. De menționat faptul că, la 25-24 pentru România, arbitrul întâlnirii a acordat un punct eronat oaspeților, care au profitat și au reintrat în joc.

Vecinii de la sud de Dunăre și-au arătat valoarea în seturile doi și trei, în care s-au impus cu același scor, 25-20.

În această seară mai este programată, în grupa noastră, partida dintre Grecia și Italia, de la ora 21.45. Mâine, grecii vor juca împotriva gazdei turneului, Franța, de la 18.15, în timp ce Bulgaria – Portugalia se va disputa la 21.45.

Pentru România va urma o zi de pauză. Următorul joc al tricolorilor va fi duminică, de la ora 15.00, împotriva unei alte formații puternice, Italia.

Articol scris de Tibi Cocora

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Atenție la trecerile de pietoni de pe strada Râului!

La trecerile de pietoni de pe strada Râului din Craiova au fost aplicate marcaje termoplastice antiderapante pentru a spori vizibilitatea șoferilor și siguranța pietonilor.

ȘTIRI GdS

00:03:48

Twitter a eliminat un videoclip în care Trump își...

Twitter a decis să elimine mesajul video de campanie în care președintele Donald Trump aducea un tribut lui George Floyd, invocând plângeri...

Premieră în învățământul românesc: curs de diplomație digitală pentru...

Complexul Educațional Laude-Reut, una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții de învățământ privat din țară, a găzduit pe 4 iunie...

ONU: Viitorul vaccin împotriva Covid-19 trebuie considerat un „bun...

Un viitor vaccin împotriva Covid-19 trebuie considerat un „bun public global” accesibil tuturor, a declarat joi secretarul general al ONU, António Guterres.

România, în fruntea tărilor UE cu cele mai multe...

INS a publicat, astăzi, datele privind accidentele rutiere pe 2019. În România au avut loc anul trecut 31.146 accidente de circulație...

Coronavirus în lume: Brazilia a devenit a doua țară...

Numărul cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 a depășit pragul de 6,7 milioane, la nivel mondial, din acestea aproape jumătate reprezentând pacienți care...

Atenție la trecerile de pietoni de pe strada Râului!

La trecerile de pietoni de pe strada Râului din Craiova au fost aplicate marcaje termoplastice antiderapante pentru a spori vizibilitatea șoferilor și siguranța pietonilor.