16.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Sport Volei România a trecut de Austria și în al doilea joc amical

România a trecut de Austria și în al doilea joc amical

-

Naţionala masculină de volei a României a câștigat și al doilea joc susținut în compania reprezentativei similare a Austriei, cu scorul de 3-1 (15-25, 25-14, 26-24, 26-24). Tricolorii au reușit să revină de la 1-0 pentru austrieci și astfel au încheiat seria amicalelor cu o victorie.

Trupa lui Dănuț Pascu nu a început prea bine jocul și a cedat primul set la 15. A urmat un act secund perfect reușit de România, care s-a impus cu 25-14. Următoarele două sferturi au fost echilibrate, dar de fiecare dată românii s-au concentrat mai bine pe final și au profitat de erorile formației oaspete.

Acesta a fost ultimul meci amical pentru națională înainte de Campionatul European. Reamintim că România a fost repartizată la turneul final într-o grupă de foc, alături de Franța, Italia, Bulgaria, Grecia și Portugalia.

Tricolorii debutează la CE pe 13 septembrie cu Franța, chiar în meciul de deschidere.

  • Articol scris de Tiberiu Cocora

Gds Sport
Gds Sporthttps://www.GdS.ro
GdS Sport îşi propune să abordeze toate domeniile sportive, naţionale şi internaţionale, păstrând deontologia cu care v-a obişnuit.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.