Acasă Sport Volei Victorie pentru tricolori şi în meciul doi cu Macedonia

Victorie pentru tricolori şi în meciul doi cu Macedonia

-

Naționala masculină de volei a României a câștigat și al doilea amical disputat la Craiova cu reprezentativa Macedoniei de Nord, scor 3-2. Dacă în primul joc au defilat pe teren şi s-au impus fără probleme, de data aceasta, duminică seară tricolorii au avut de muncit pentru a câștiga şi al doilea joc amical împotriva macedonenilor.

Oaspeții au condus cu 2-0 (25-23, 25-20), dar românii s-au remontat pe parcursul jocului şi au restabilit egalitatea, după două seturi perfecte (25-18, 25-10). Meciul a intrat în setul decisiv, pe care şi l-au adjudecat tot băieţii lui Dănuţ Pascu, cu scorul de 15-12.

De menţionat faptul că în această partidă antrenorul României a folosit mai mulţi jucători, care nu au avut intrat pe teren în meciul precedent.

ROMÂNIA: Matei (15 punte), Manda, Mihalcea (19), Aciobăniței (17), Bălean (8), Spînu (6) – Cristudor. Au mai intrat: Dumitru (2), Gheorghiță, Bala (3), Cherbeleță (12) –  Kantor.

Naţionala României va continua pregătirea pe plan local. Tricolorii lui Dănuţ Pascu vor disputa încă două jocuri amicale la Craiova, în compania reprezentativei Austriei. Ambele dispute sunt programate joi şi vineri seară.

Gds Sport
Gds Sporthttps://www.GdS.ro
GdS Sport îşi propune să abordeze toate domeniile sportive, naţionale şi internaţionale, păstrând deontologia cu care v-a obişnuit.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.