21.7 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep a reacţionat după retragerea de la Trophee Clarins: „Prea periculos!“

Simona Halep a reacţionat după retragerea de la Trophee Clarins: „Prea periculos!“

Simona Halep a fost nevoită să abandoneze partida cu americanca McCartney Kessler din primul tur al turneului WTA 125K de la Trophee Clarins. În setul secund, românca a acuzat probleme medicale la genunchi și a decis să se retragă.

Simona a părăsit terenul extrem de dezamăgită. Presa franceză prezentă la meci a scris că românca și-a motivat decizia de a abandona prin faptul că a resimțit aceleași dureri ca și în meciul cu Badosa, de la Miami.

„Aceeași durere la genunchi ca și la Miami. Era prea periculos să continui”a fost mesajul scurt al Simonei.

Americanii îi plâng de milă

Jurnaliștii americani de la tennisuptodate.com au tras mai multe concluzii după decizia luată de fostul lider WTA și sunt de părere că Simona Halep riscă să rateze și turneul din Maroc, care va începe săptămâna viitoare. Americanii au ținut să sublinieze şi faptul că ghinionul Simonei Halep este uriaș.

„Revenirea Simonei Halep în acţiune s-a lovit de o nouă piatră. După această ultimă lovitură, nu este sigur dacă Simona Halep va merge în Maroc. După ce şi-a petrecut cea mai mare parte din suspendarea pentru dopaj plângându-se de lipsa de meciuri, se pare că ghinionul din acea perioadă s-a mutat la revenirea ei pe teren. A jucat doar două meciuri. Doar unul a fost dus la bun sfârşit, din luna martie”, scriu americanii de la tennisuptodate.com.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS