16.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisŞtim programul finalei BJK Cup! Când joacă România contra Japoniei

Ştim programul finalei BJK Cup! Când joacă România contra Japoniei

Echipa de Billie Jean King a României își începe parcursul la turneul final pe 14 noiembrie, în a doua zi de competiție de la Sevilla. Dacă trec de Japonia, fetele noastre urmează să evolueze din nou pe 16 noiembrie.

România s-a calificat în premieră la turneul final, după victoria superbă în fața Ucrainei, scor 3-2. După tragerea la sorți, care a avut loc luna trecută, acum Federația Internațională de Tenis a dat publicității și programul. Au anunţat și că de pe data de 16 mai vor fi disponibile biletele pentru întrecerea de la Sevilla.

„Fanii tuturor celor douăsprezece națiuni au acum șansa de a veni să își urmărească echipa în timpul a ceea ce va fi o săptămână extrem de interesantă la Sevilla. A lua parte la faza finală a Cupei Billie Jean King este o experiență foarte specială pentru toată lumea. Fanii sportului din Andaluzia și din întreaga lume ar trebui să își rezerve biletele chiar acum”, a spus Conchita Martinez, directoarea turneului.

România va debuta în primul tur cu Japonia pe 14 noiembrie. Dacă se va impune va disputa sferturile de finală contra Italiei pe 16 noiembrie. Semifinalele sunt programate pe 18 și 19 noiembrie, iar finala pe 20 . Întâlnirile vor avea trei meciuri: două de simplu, urmate de unul de dublu.

Citeşte şi: Gabriela Ruse a pătruns pe tabloul principal la Trofeul Clarins! Ana a abandonat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS