25.9 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisGabriela Ruse a pătruns pe tabloul principal la Trofeul Clarins! Ana a abandonat

Gabriela Ruse a pătruns pe tabloul principal la Trofeul Clarins! Ana a abandonat

Gabriela Ruse a ajuns pe tabloul principal la Trofeul Clarins, după ce a învins-o pe Vera Zvonareva (fostă ocupantă a locului 2 în clasamentul mondial) în calificările turneului „WTA 125” de la Paris, scor 7-6(7), 4-6, 6-2. Ruse (148 WTA) s-a impus după un meci care a durat două ore și 35 de minute.

Ambele jucătoare au avut mari probleme la serviciu și au comis câte 9 duble greșeli. Gabriela a stat mai bine la capitolul ași (5-1) și a reușit cu un break mai mult decât adversara sa (8-7).

Prin calificarea pe tabloul principal al turneului de la Paris, Ruse și-a asigurat un premiu în valoare de 1.092 de euro (va primi și un punct WTA).

Gabriela Ruse va juca în runda inaugurală de pe tabloul principal cu chinezoaica Lin Zhu (57 WTA, favorită 5). România are o jucătoare acceptată direct pe tabloul principal: Simona Halep (duel cu McCartney Kessler).

În calificări a jucat și Miriam Bulgaru (209 WTA), dar aceasta a fost învinsă de Elsa Jacquemot (158 WTA).

Ana Bogdan s-a retras după doar 27 de minute

Ana Bogdan a avut parte de mult ghinion în primul meci al turneului parizian. În meciul cu Varvara Gracheva de la Trofeul Clarins, românca s-a retras în primul set din cauza unor probleme medicale.

Favorită numărul șapte la Paris, Ana Bogdan a început ezitant meciul cu franțuzoaica Varvara Gracheva, care reușise două break-uri și conducea în primul set cu 4-0. În game-ul al cincilea, românca a acuzat probleme medicale și a fost nevoită să se retragă.

Citeşte şi: N-ai ce să-i faci lui Collins! Irina Begu, făcută „KO“ în optimile de la Roma

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS