20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep a confirmat absenţa de la Madrid: „Am luat o decizie grea!“

Simona Halep a confirmat absenţa de la Madrid: „Am luat o decizie grea!“

Simona Halep (1.146 WTA) a primit un wild-card din partea organizatorilor turneului WTA 1000 de la Madrid, însă, cu doar o zi înaintea tragerii la sorți a meciurilor de pe tabloul principal, s-a retras.

Halep nu s-a refăcut complet după accidentarea suferită în urmă cu două săptămâni, când a fost nevoită să spună ”pas” și întrecerii de la Oeiras, și a decis să nu forțeze. Fostul lider mondial a transmis un mesaj prin care și-a explicat hotărârea.

Din păcate, corpul meu are nevoie de puțin mai mult timp pentru a fi pregătit și am luat o decizie grea, aceea de a nu juca la Madrid. E dificil pentru că vreau să mă întorc în circuit cât mai curând, dar experiența îmi spune să nu mă grăbesc. Le mulțumesc organizatorilor Madrid Open, care mi-au oferit un wild card, dar și fanilor. Ne vedem în curând”, a scris Simona Halep, pe rețelele sociale.

Carlos Martinez: „Simona va juca la Roland Garros“

Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep, are încredere în jucătoarea din România privind prezența la Roland Garros.

„În principiu, Simona va juca la Roland Garros. Sigur, îi trebuie un wild-card, dar cred că va fi prezentă la Paris. Și poate câștiga acest turneu de Mare Slem. Simona se antrenează bine, nu mă plâng. Am văzut o Simona foarte bucuroasă, cu foame de a munci, de a-și demonstra ei însăși că se mai poate bate pentru titluri WTA. E foarte puternică, dar nu a uitat cele 20 de luni în care a suferit.

Acum trebuie să avem puțină răbdare, pentru că ea vrea foarte mult, foarte repede. S-a văzut și în meciul cu Badosa că încă nu e în ritm. Am comunicat bine de la început, a fost ușor să ne înțelegem. Cei care ajung numărul 1 sunt foarte buni deja, dar sunt mici lucruri care pot fi îmbunătățite”, a explicat Carlos Martinez, într-un podcast .

Citeşte şi: Româncele şi-au aflat adversarele de la Madrid! Când debutează turneul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS