22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep nu mai poate juca la Oeiras! Care este prima reacție a româncei

Simona Halep nu mai poate juca la Oeiras! Care este prima reacție a româncei

Simona Halep și-a anulat plecarea la turneul de la Oeiras, organizat în Portugalia săptămâna viitoare. Retragerea oficială a fost anunțată pe o rețea de socializare. De asemenea, Halep a spus că nu se simte încă pregătită să revină la turneul care se va desfășura între 15-21 aprilie.

„Schimbare de planuri! Corpul meu îmi spune că are nevoie de mai mult timp pentru a se adapta complet la antrenamente. Nu vreau să îmi grăbesc revenirea, așa că nu voi putea juca la Oeiras săptămâna viitoare”, a scris Simona.

Simona Halep acceptase inițial wildcard-ul portughezilor și s-a pregătit de zor alături de Carlos Martinez la București, dar planurile ei au fost stricate în ultimul moment de o accidentare la genunchi. Perioada îndelungată de pauză își spune astfel cuvântul pentru sportiva noastră.

Pentru Halep urmează așadar o perioadă de teste pentru a vedea care e situația reală în privința accidentării de la genunchi, iar apoi turneul de la Madrid, care se va desfășura în perioada 23 aprilie – 5 mai.

Citește și: Patru zile de foc! Știm datele când David Popovici va lupta pentru medalii la JO!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS