20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAsta da surpriză! Novak Djokovic s-a despărţit de antrenorul său, Goran Ivanisevic

Asta da surpriză! Novak Djokovic s-a despărţit de antrenorul său, Goran Ivanisevic

Novak Djokovic (36 de ani, 1 ATP) a făcut un anunț șoc în această dimineață. A anunțat că a încetat colaborarea cu antrenorul său, Goran Ivanisevic.

După 6 ani în care au lucrat împreună, timp în care au cucerit 12 turnee de Grand Slam, Novak Djokovic a anunțat că nu va mai lucra cu Ivanisevic. Sârbul nu a anunțat care e motivul despărțirii, doar s-a rezumat să spună că decizia a fost de comun acord și că vor rămâne prieteni.

„Îmi amintesc clar momentul în care l-am invitat pe Goran să fie parte din echipa mea. S-a întâmplat în 2018, când eu și Marian (n.r- Marian Vajda, fostul antrenor al lui Djokovic) căutam să aducem în echipa noastră inovație și puțină magie la serviciu. De fapt, nu am adus doar un ajutor la serviciu, ci am adus râsete, distracție. Au fost ani terminați pe primul loc, recorduri doborâte și 12 Grand Slam-uri (și câteva finale). Am menționat și drama?

Goran și cu mine am decis acum câteva zile să nu mai lucrăm împreună. Legătura noastră de pe teren a avut suișuri și coborâșuri, dar prietenia noastră a fost mereu una solidă. De fapt, sunt mândru să spun (nu știu dacă și el e) că nu doar că am câștigat trofee împreună, ci avem și o luptă în paralel, de mai mulți ani, când ne jucăm Parchisi. Iar asta nu se va opri. Îți mulțumesc pentru tot, prietene. Te iubesc!”, a fost mesajul lui Novak Djokovic, pe o reţea de socializare.

Citeşte şi: Anca Todoni, victorie spectaculoasă cu Sorribes Tormo, în Mexic

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS