23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSe pune pe treabă! Simona Halep şi-a ales noul antrenor: „Sper să meargă bine!”

Se pune pe treabă! Simona Halep şi-a ales noul antrenor: „Sper să meargă bine!”

Simona Halep a luat prima decizie după ce a fost eliminată de la turneul WTA 1.000 de la Miami de Paula Badosa. Sportiva din România are un nou antrenor. Halep va colabora pentru prima dată cu Carlos Martinez Comet (49 de ani), un antrenor de tenis spaniol, născut la Barcelona. Acesta le-a mai pregătit în trecut pe Clara Tauson, Svetlana Kuznetsova și Daria Kasatkina, informează Marca.

„Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova și îi admir munca foarte-foarte mult. Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună”, a declarat Simona Halep, pentru digisport.ro.

Ca antrenor, Carlos Martinez se poate lăuda cu câteva performanțe: Kuznetsova, sub comanda lui Carlos Martinez, a câștigat două turnee în 2016, la Sydney și Moscova, iar jucătoarea a obținut calificarea la Turneul Campioanelor. De asemenea, Kuznetsova a jucat finala la turneele de la Indian Wells, Miami și Madrid.

Citeşte şi: Simona Halep, încântată şi după eşec: „Sunt fericită cu primul meci de la revenire!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS