9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFostul jucător NHL Konstantin Koltsov a murit în urma unei „sinucideri aparente” la Miami

Fostul jucător NHL Konstantin Koltsov a murit în urma unei „sinucideri aparente” la Miami

Fostul jucător NHL Konstantin Koltsov, care se întâlnea cu starul tenisului Aryna Sabalenka, a sărit de pe balconul elegant al hotelului într-o „aparentă sinucidere”, potrivit New York Post.

Koltsov, fostul atacant al Penguins care se întâlnea cu starul tenisului Aryna Sabalenka, a murit la vârsta de 42 de ani. „Potrivit anchetatorilor, luni, 18 martie, la aproximativ 12:39 a.m., poliția și pompierii din Bal Harbour au fost trimise la St. Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Avenue. Apelul anunța că un bărbat a sărit de pe un balcon ”, se arată în raportul Departamentului de Poliție din Miami-Dade.

„Departamentul de poliție din Miami-Dade, Biroul de Omucideri, a răspuns și a preluat ancheta despre sinuciderea lui Konstantin Koltsov… Nu se suspectează o crimă.” Numărul 2 mondial, Sabalenka, urmează să concureze la Miami Open vineri, 22 martie, după o înfrângere în runda a patra la BNP Paribas Open săptămâna trecută.

Moartea lui Koltsov a fost confirmată de clubul rus Salavat Yulaev, unde era antrenor asistent. „Cu profundă durere vă informăm că antrenorul lui Salavat Yulaev, Konstantin Koltsov, a decedat”, a declarat Salavat Yulaev într-un comunicat, pentru Reuters. „A fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi și fani. Konstantin Evgenievici s-a înscris pentru totdeauna în istoria clubului nostru. Să se odihnească în pace.”

Citește și: (VIDEO) Mii de sicrie într-una dintre cele mai frumoase pieţe din Roma

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS