23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNovak Djokovic a spus pas turneului de la Miami

Novak Djokovic a spus pas turneului de la Miami

Liderul mondial, Novak Djokovic, s-a retras din turneul Masters 1000 de la Miami, turneu programat săptămâna viitoare. Sârbul a pierdut la Indian Wells în fața tânărului Luca Nardi, apoi a decis să-și orienteze pregătirea spre sezonul de zgură.

Ceea ce s-a întâmplat însă în deșertul californian, acolo unde a pierdut în turul al 3-lea, 4-6, 6-3, 3-6, în fața lui Luca Nardi, l-a făcut pe Nole să ia o decizie drastică.

„Vreau să-mi acord o zi sau două ca să hotărăsc ce fac mai departe“, spunea Djokovic, după eșecul cu Nardi. Astfel, la scurt timp, el a ajuns la concluzia că e mai bine pentru el să nu participe în concursul de la Miami (20-31 martie).

De la începutul lui 2024, Djokovic a jucat doar trei concursuri. Prima dată a evoluat la United Cup, unde a pierdut în sferturi în fața lui Alex de Minaur. Apoi a trecut la Australian Open, unde a fost eliminat în semifinale de Jannik Sinner. Acum, Nole a cedat și la Indian Wells.

Acum, cel care deține recordul titlurilor de Mare Slem se va orienta spre sezonul de zgură. Rămâne doar să decidă cu ce turneu îl va începe.

Citește și: Monica Niculescu, la un pas de trofeu la Charleston! Va juca în semifinale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS