18.3 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisRafael Nadal a declarat, oficial, forfait pentru Doha! Vezi ce a zis despre Indian Wells!

Rafael Nadal a declarat, oficial, forfait pentru Doha! Vezi ce a zis despre Indian Wells!

Rafael Nadal, victima unei microrupturi musculare suferite pe 5 ianuarie, la Brisbane, a declarat forfait pentru turneul ATP 250 de la Doha, care va debuta luni.

Dacă a sugerat clar că nu va fi la Doha, Nadal a fost de pe de altă parte mult mai optimist cu privire la participarea sa la Mastersul 1.000 de la Indian Wells (California), între 6 şi 17 martie

„Mi-ar fi plăcut să joc la Doha. Din păcate, nu sunt pregătit să revin în competiţie. Îmi focalizez toată munca pentru a fi pregătit pentru turneul demonstrativ de la Las Vegas şi pentru incredibilul turneu de la Indian Wells. Sunt 100% încrezător în prezenţa mea la Indian Wells, un turneu special pentru mine. Posibilitatea de a juca acolo s-ar putea să nu mai vină, aşa că mi-ar plăcea să fiu la Indian Wells, asta e sigur“, a scris campionul iberic pe o reţea de socializare.

La aproape un an de la accidentarea la şold suferită în turul secund la Australian Open 2023, urmată de două intervenţii chirurgicale, Nadal a avut o scurtă revenire în competiţie, cu ocazia turneului de la Brisbane, la începutul lunii ianuarie. Acolo, însă, ibericul s-a accidentat din nou (microruptură musculară), în turul al treilea şi a fost nevoit să declare forfait pentru Australian Open 2024.

Citeşte şi: Schimbări în WTA! Sorana Cîrstea, aproape de cea mai bună clasare a carierei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS