22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTenis de masă / CSU Craiova, meci de uitat la Mioveni, în Superligă

Tenis de masă / CSU Craiova, meci de uitat la Mioveni, în Superligă

În data de 19 noiembrie, la Mioveni, s-a desfășurat o nouă etapă din Superliga masculină la tenis de masă. CS Mioveni şi CSU Craiova s-au întâlnit într-o dispută care se anunţa destul de echilibrată, dar rezultatul final a contrazis în totalitate calculele de pe hârtie.

Astfel, CSU Craiova, echipa condusă de pe margine de Vasile Florea, a cedat în această deplasare, scor 3-0 (3-0, 3-1, 3-2) şi îşi complică astfel şi mai mult situaţia din clasament. De partea cealaltă, gazdele întâlnirii au luat o „gură mare de oxigen“ după acest triumf.

CSU Craiova: Simulescu Daniel, Bogdan Cristian, Mihăiță Mănescu. Antrenor Florea Vasile.

Vasile Florea: „Suntem dezamăgiţi cu toţii“

Contactat de GdS, antrenorul sportivilor craioveni, Vasile Florea, s-a arătat dezamăgit de rezultatul înregistrat şi este conştient că se complică şi mai mult existenţa echipei sale în Superliga Masculină.

„Ne aşteptam la un meci mult mai greu, mai echilibrat, ceva mai strâns. După calcule şi valoarea celor două echipe, ne aşteptam la un meci de 3-2, dar nu ne-a ieşit nimic. Au avut şi avantajul sălii proprii, una foarte rapidă, au jucat acasă şi au profitat de orice moment mai slab al nostru. Pur şi simplu nu a fost ziua noastră. Lor le-a mers strună totul, în timp ce noi ne întrebăm şi acum ce s-a întâmplat.

Se cam complică lucrurile pentru noi, putem spune că suntem în zona aceea periculoasă. Da, mai este şi returul, dar sunt aproape de zona „fierbinte“ şi devine totul din ce în ce mai greu. Acum, la Mioveni, ar fi trebuit să pierdem în cel mai nefericit caz cu un 3-2, nu aşa cum am făcut-o noi. Acest 3-0 este foarte rău pentru noi, pentru că nu e uşor să câştigi cu acelaşi scor în retur şi depind şi multe alte lucruri. Cert este că nu e un rezultat favorabil pentru noi. Suntem dezamăgiţi cu toţii, dar nu avem ce face, mergem înainte“, a declarat Vasile Florea, pentru GdS.

Cu încredere spre Mondial!

În perioada următoare, în Slovenia, naţionala U19 va participa la Campionatul Mondial. Vasile Florea, care este, totodată, şi antrenorul secund al lotului naţional U19, a mărturisit că toată lumea se gândeşte la o medalie la această competiţie.

Vineri plec împreună cu lotul naţional la Mondialul U19 din Slovenia, din perioada 26 noiembrie – 3 decembrie. Noi ne-am dori o medalie, asta e clar, pentru că aşa ne-am îndeplini obiectivul. Şi anul trecut am reuşit să obţinem o medalie, asta ne dă încredere că putem performa şi de această dată. Nu este uşor, ci dimpotrivă, e foarte greu. Vom concura cu chinezi, japonezi, sportivi talentaţi din alte părţi ale lumii. La Mondiale vin doar primii 32 de jucători din lume, deci se face o selecţie puternică.

La Europene am mers foarte bine şi sperăm în alt rezultat onorabil. Noi avem un campion european în echipă la simplu, deci se poate obţine fără doar şi poate o medalie şi aici, la acest Campionat Mondial. Va conta mult pentru noi tragerea la sorţi, să nu picăm cu numărul I mondial din prima sau cu un alt sportiv care să nu fie pe stilul nostru. Contează, de asemenea, să îţi şi meargă toate în ziua respectivă, să se alinieze totul cu dorinţele tale“, a completat Vasile Florea.

Citeşte şi: Cine joacă bine la Trofeul Carpaţi, merge la Mondial! Florentin Pera, anunţ în privinţa lotului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS