22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisDavid Goldiş (Tenis Club Stănică), în lotul naţional al României

David Goldiş (Tenis Club Stănică), în lotul naţional al României

În cursul zilei de luni, 13 noiembrie, Federaţia Română de Tenis a anunţat componenţa loturilor naţionale. Printre toţi cei convocaţi se regăseşte şi David Goldiş, cel care a devenit, totodată, singurul reprezentant al unui club craiovean prezent în cadrul unui lot naţional. Sportivul care a crescut şi s-a dezvoltat la Tenis Club Stănică va face parte din lotul U12 al României.

Lotul naţional înglobează cei mai valoroşi sportivi din ţară. Echipa României va participa la competiţiile internaţionale între ţări, pe fiecare categorie de vârstă.

Preşedintele Tenis Club Stănică, Victor Stănică, s-a arătat mândru de marea reuşită a elevului său şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui David. De asemenea, acesta şi-a exprimat dorinţa de a-l vedea pe tânărul craiovean cât mai curând posibil în lotul pentru Cupa Davis.

„Noi, în cadrul clubului Tenis Club Stănică, am avut sportivi prezenţi în loturile naţionale, campioni naţionali, sportivi clasaţi pe locul I în clasamentul naţional. Ne bucurăm că putem să continuăm această tradiţie şi că reuşim prin programele noastre de antrenament să producem sportivi valoroşi, care să facă performanţă în tenis. Îl felicităm pe David şi ne bucurăm pentru el. Este rodul muncii asidue în ultimii doi ani de zile, de când îl avem în pregătire. A dovedit că merită pe deplin tot ce i se întâmplă, iar noi îl vom susţine în continuare. Sperăm să-l vedem cât mai curând în lotul României de Cupa Davis“, a declarat Victor Stănică, preşedintele Tenis Club Stănică.

Citeşte şi: Alcaraz, start ratat la Turneul Campionilor. Medvedev a trecut de Rublev

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS