14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisCisnădie a încercat, SCMU Craiova punctele le-a luat. Să vină Rapidul!

Cisnădie a încercat, SCMU Craiova punctele le-a luat. Să vină Rapidul!

Echipa feminină de handbal SCMU Craiova își continuă parcursul ireproșabil din acest sezon și a bifat, sâmbătă seară, cea de-a 6-a victorie consecutivă în campionat. Formația olteană a învins-o în deplasare pe Măgura Cisnădie, scor 28-24 și s-a instalat confortabil pe locul al doilea înaintea marelui derbi cu Rapid, de miercuri. Partida de la Cisnădie a contat pentru etapa a 10-a din Liga Florilor.

SCMU s-a aflat la conducerea jocului în permanență. Startul a fost unul perfect (9-2), dar pe parcursul primelor 30 de minute s-a mai echilibrat un pic statistica. La vestiare s-a intrat cu un avantaj de patru pentru oltence, scor 15-11. Cisnădie s-a apropiat la un singur gol la jumătatea părții secunde, dar nu a reușit să o și depășească pe mult mai valoroasa trupă craioveană. La final, Bogdan Burcea și elevele sale s-au putut bucura de un nou succes, scor 28-24.

Cisnădie: Batinovic, Rajcic, Pașca – Abed-Kader 8 (2 din 7 m), Bardac 5, Neagu 4, Caliskan 2, Vasileuskaya 2, Jlezi 1, Tomescu 1, Galinska 1, Kepic, Moldoveau, Tătar, Roșu. Antrenor: Alexandru Weber.

SCMU Craiova: Zoqbi De Paula, Curmenț – Pașcan 7, Krpez 6, Mugosa 6 (3 din 7 m), Burcea-Zamfir 4, Jipa 3, Milosavljevic 2, Malovic, Țicu, Bojicic, Milic, Vâlcan, Ghețu, Grigorie. Antrenor: Bogdan Burcea.

În urma acestui succes, SCM Universitatea Craiova ajunge la 25 de puncte și își consolidează locul secund în clasament. Miercuri, de la ora 19.00, în Bănie va avea loc unul dintre cele mai așteptate meciuri ale acestui sezon. SCMU Craiova va da piept cu Rapid, una dintre fostele campioane ale Ligii Naționale.

Citește și: Baschet / Ghinion sau altceva? SCMU Craiova a pierdut la o posesie și cu Tg. Mureș

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS