16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisIga Swiatek se pregăteşte de semifinale la Turneul Campioanelor! Jabeur rămâne în joc

Iga Swiatek se pregăteşte de semifinale la Turneul Campioanelor! Jabeur rămâne în joc

Iga Swiatek s-a specializat în ultima perioadă pe seturi câștigate cu 6-0, iar meciul cu Coco Gauff de la Turneul Campioanelor 2023 nu a făcut excepție. Poloneza a trecut în două manșe, scor 6-0, 7-5 de campioana en-titre de la US Open şi astfel este şi mai aproape de semifinalele competiţiei.

Iga a debutat perfect în al doilea meci de la Turneul Campioanelor. A adunat punct după punct, și-a câștigat game-urile de serviciu şi a rezultat un set câștigat cu 6-0. Coco a putut doar să împingă manșa secundă în prelungiri, însă câștig de cauză a avut tot Iga, care, mai inspirată, a închis meciul cu 7-5 într-o oră şi 29 de minute.

Marketa Vondrousova și Ons Jabeur s-au întâlnit la Turneul Campioanelor, meciul fiind o reeditare a finalei din acest sezon de la Wimbledon. Diferența a fost că de această dată s-a impus sportiva din Tunisia. Jabeur a avut câștig de cauză în două seturi, scor 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 29 de minute.

Victoria o menține pe Ons în calculele calificării în semifinalele WTA Finals, în timp ce Vondrousova este tot mai aproape de eliminare.

În ultima etapă, pe 4 noiembrie, vor avea loc meciurile Coco Gauff – Marketa Vondrousova, respectiv Iga Swiatek – Ons Jabeur.

Citeşte şi: Pegula, în semifinalele Turneului Campioanelor. Sabalenka, duel decisiv cu Rybakina

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS