25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSorana Cîrstea a pus punct sezonului! Românca nu va mai juca în 2023

Sorana Cîrstea a pus punct sezonului! Românca nu va mai juca în 2023

Sorana Cîrstea a participat săptămâna trecută la turneul Transylvania Open, însă românca a fost eliminată încă din runda inaugurală. Luni, sportiva noastră a anunțat că sezonul acesta a luat sfârșit pentru ea.

Sorana Cîrstea nu a avut un parcurs așa cum și-ar fi dorit la Transylvania Open, fiind eliminată încă din prima rundă de tânăra Eva Lys, cu un dublu 6-3. Chiar și așa, Sorana a avut parte de un an extraordinar, reușind să câștige turneul WTA 125 de la Reus și avansând la US Open până în faza sferturilor. Mai mult decât atât, prima rachetă a României a ajuns în sferturi la Indian Wells, iar la Miami a fost la doar un pas de a juca finala.

Luni, jucătoarea clasată pe locul 26 în ierarhia WTA a anunțat că sezonul a luat sfârșit pentru ea și că nu va mai participa la niciun turneu în 2023.

„Sezonul de tenis 2023 a ajuns la final pentru mine. Au fost momente uimitoare, amintiri frumoase, meciuri grele și multe emoții, atât pozitive, cât și negative. Ca de fiecare dată, vă mulțumesc tuturor pentru susținere“, a scris Sorana pe o reţea de socializare.

31 de victorii și 22 de înfrângeri a înregistrat Sorana în 2023, iar în total a încasat puțin peste 1,5 milioane de dolari.

Citeşte şi: Transylvania Open | Gabriela Ruse a pierdut finala cu Tamara Korpatsch

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS