17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAna Bogdan a jucat perfect cu Tomova și e în optimi la Transylvania Open

Ana Bogdan a jucat perfect cu Tomova și e în optimi la Transylvania Open

Ana Bogdan, locul 73 WTA, a debutat marți după-amiaza la Cluj Napoca, la Transylvania Open, în cadrul singurului turneu WTA 250 organizat în țară, în acest an. Românca s-a impus cu scorul 6-4, 6-1 în primul tur, după ce a trecut într-o oră și 23 de minute de joc de Viktoriya Tomova, locul 98 WTA.

Chiar dacă Ana a început cu serviciu pierdut jocul, egalitatea s-a restabilit pe tabelă la doi, atunci când și adversara sa a greșit la serviciu. De acolo s-a mers cap la cap până la 5-4, moment în care Ana Bogdan a încheiat setul, înclinând balanța în favoarea sa, 6-4.

Ana a defilat în startul celui de-al doilea set. Sportiva din Sinaia a continuat să joace fără greșeală, nedându-i prea multe șanse lui Tomova, distanțându-se la 4-0. Ana a ratat șansa de a se desprinde la 5-0, după ce a pierdut pe propriul serviciu. Până la urmă, sportiva noastră a făcut 5-1 și mai apoi 6-1, câștigând partida după o oră și 23 de minute de joc, notează Eurosport.

Mai departe, în următorul tur de la Transylvania Open, în optimi, Ana Bogdan se va duela cu Nikola Bartunkova, cehoaica de 17 ani clasată pe locul 289 WTA.

Citește și: Miriam Bulgaru, victorie în două seturi la Transylvania Open 2023

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS