20.5 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTenis de masă / CSU Craiova nu a avut prea multe şanse cu Odorheiu Secuiesc

Tenis de masă / CSU Craiova nu a avut prea multe şanse cu Odorheiu Secuiesc

Sâmbătă, 7 octombrie, s-a desfăşurat o nouă etapă din cadrul Superligii Masculine de tenis de masă. CSU Craiova a primit vizita vicecampioanei României Odorheiu Secuiesc, iar misiunea a fost una imposibilă. Experienţa şi valoarea formaţiei vizitatoare s-a resimţit din plin, iar CSU Craiova a fost nevoită să se recunoască învinsă. Sub comanda lui Vasile Florea, sportivii legitimaţi la clubul oltean au cedat cu scorul de 3-0 şi astfel mai au de aşteptat cel puţin o rundă până la primul succes în noua ediţie a Superligii.

Componenţa echipei CSU Craiova: Simulescu Daniel , Bogdan Cristian, Mănescu Mihăiță, Pavlovic Marko. Antrenor: Florea Vasile.

Vasile Florea: „Odorheiu a fost cel mai dificil adversar“

Contactat de GdS, Vasile Florea, antrenorul de la CSU Craiova, a recunoscut supremaţia Odorheiului Secuiesc şi a vorbit, pe scurt, despre lupta la retrogradare. Acesta a punctat faptul că obiectivul echipei sale este să învingă adversarii direcţi şi să evite retrogradarea din Superligă.

„Până acum, Odorheiu a fost cel mai dificil adversar şi este normal acest lucru, pentru că ei sunt vicecampioni naţionali. Mai mult de atât, joacă şi în Champions League, în cupele europene, au un jucător suedez, deci oricum erau cotaţi mult mai bine decât noi. Planuri prea mari nu ne făcusem, poate speram ca scorul final să fie altul. Bogdan a pierdut 3-1 în primul set, iar scorul a fost strâns, a cedat chiar şi la 10. Un 3-1 am fi meritat şi noi, dar nu avem ce face, mergem înainte.

Pentru noi oricum era o misiune complicată încă de la început. Suntem în zona de jos, eram conştienţi de asta, dar ce trebuie să facem este să câştigăm cu echipele de lângă noi, cu adversarii direcţi. Dacă, cumva, facem vreo surpriză frumoasă, cu atât mai bine, dar important este să învingi acele trei-patru echipe cu care te lupţi la retrogradare. Şanse de evitare a retogradării sunt, dar în niciun caz nu va fi uşor. Noi am câştigat anul trecut toate meciurile din Divizia A, iar acum suntem în josul clasamentului în Superligă. Tot ce vreau să spun este că e cu totul un alt nivel între cele două divizii. Urmează o deplasare cu fetele, la Bistriţa, în Divizia B. Apoi, peste aproximativ trei săptămâni, va urma Cupa României de tineret şi seniori, unde voi participa şi cu echipa feminină, dar şi cu cea masculină“, a declarat Vasile Florea.

Citeşte şi: Judo / Şase medalii pentru grupa Special Needs a CSM Craiova la CN

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS