25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAutoteile Trophy 2023 şi-a desemnat câştigătorii

Autoteile Trophy 2023 şi-a desemnat câştigătorii

În perioada 7-9 octombrie, Autoteile Craiova, în colaborare cu Tenis Club Stănică şi Federaţia Română de Tenis au organizat o competiţie naţională importantă destinată juniorilor U10, U12 şi U14, şi anume Autoteile Trophy, ediţia a 5-a. Competiţia de simplu feminin şi masculin a propus meciuri interesante, disputate, iar sportivii prezenţi s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. La final, cei mai valoroşi sportivi au fost premiaţi şi felicitaţi de toţi cei prezenţi la turneu.

Astfel, rezultatele finale de la Autoteile Trophy 2023 sunt următoarele:

U10 feminin: Locul 1 – Daşoveanu Temtek Emira, Locul 2 – Bele Ttamar Yasmine, Locul 3 – Burtea Serena;
U10 masculin: Locul 1 – Cîrnat David, Locul 2 – Ispas Rareş, Locul 3 – Tarău Dian;

U12 feminin: Locul 1 – Iliescu Monica, Locul 2 – Rădescu Alesia, Locul 3 – Duţă Cristiana;
U12 băieţi: Locul 1 – Iacobescu Ştefan, Locul 2 – Ionescu Achim, Locul 3: Deliu Răzvan şi Tudosie Andrei;

U14: feminin: Locul 1 – Raisa Mădălina, Locul 2 – Roată Dariana, Locul 3 – Hîrşu Sonia;
U14 masculin: Locul 1 – Tamasi Mihnea, Locul 2 – Ghiulea Ianis, Locul 3: Iovănescu Yanis şi Ghergişan Luca.

Victor Stănică: „Concursul a decurs conform aşteptărilor“

Contactat de GdS, preşedintele clubului Tenis Club Stănică, s-a arătat mulţumit pe deplin de organizare şi de nivelul de joc. Totodată, acesta a ţinut să le mulţumească personal celor de la Autoteile Craiova pentru implicarea totală în acest fenomen.

„Concursul a decurs conform aşteptărilor. Participanţii s-au ridicat la nivelul competiţiei şi şi-au dovedit atât abilităţile, cât şi talentul pe terenul de tenis. Meciurile au fost extrem de echilibrate, disputate şi mă bucur că sportivii prezenţi au jucat cu mult entuziasm. Sunt mulţumit de întreaga organizare, de întregul nivelul de joc arătat de sportivi. Sunt încrezător că ţara noastră va reuşi să scoată sportivi de talie internaţională şi îi aşteptăm şi la celelalte competiţii care vor urma pe viitor. Începând din 2024 vom relua programul competiţional.

Îi mulţumim brand-ului Autoteile pentru că de ani consecutivi susţine performanţa tenismenilor şi pentru că îşi doreşte să continue şi pe viitor acest proiect. Cei de la Autoteile sunt un partener important pentru tenisul de performanţă din ţara noastră“, a spus Victor Stănică.

Citeşte şi: Tenis de masă / CSU Craiova nu a avut prea multe şanse cu Odorheiu Secuiesc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS