28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTenis de masă / CSU Craiova, eşec la limită în deplasarea de la Focşani

Tenis de masă / CSU Craiova, eşec la limită în deplasarea de la Focşani

Sâmbătă, 23 septembrie, s-a desfăşurat o nouă etapă din cadrul Superligii Masculine de tenis de masă. CSU Craiova s-a deplasat la Focșani, pentru meciul cu CSM, iar, din păcate, rezultatul final nu a fost cel aşteptat. Sub comanda lui Vasile Florea, sportivii legitimaţi la clubul oltean au cedat cu scorul de 3-2 în faţa formaţiei gazde şi astfel mai au de aşteptat până la primul succes în noua ediţie a Superligii.

Bogdan Cristian a fost cel care a adus ambele puncte ale Craiovei, după victoriile cu 3-2 şi 3-0 împotriva lui Matei Dumitrescu şi Andrei Tomică. De partea cealaltă, pentru Focşani au punctat Tomică (3-0 cu Mănescu), Oprea (3-1 cu Simulescu) şi Dumitrescu (3-1 cu Mănescu).

Componenţa echipei CSU Craiova: Simulescu Daniel , Bogdan Cristian, Mănescu Mihăiță, Pavlovic Marko. Antrenor: Florea Vasile.

Vasile Florea: „Am avut multe oportunităţi bune“

Contactat de GdS, Vasile Florea, antrenorul de la CSU Craiova, s-a arătat mulţumit de evoluţia sportivilor săi şi regretă că în momentele decisive nu s-a putut profita de slăbiciunile adversarilor.

„Bogdan a câştigat două meciuri, iar Daniel a fost extrem de aproape să schimbe soarta meciului. La 1-1, el a condus cu 10-9, dar nu a reuşit să-şi păstreze avantajul şi iată că a pierdut. Dacă am fi luat acolo setul, am fi avut o şansă în plus, iar moralul poate ar fi fost altul. Mănescu a pierdut, de asemnea, pe la avantaje, deci am avut mai multe oportunităţi bune de a trece în avantaj. Ce-i drept, în primul meci, Bogdan a întors scorul de la 2-0, dar spun că alta ar fi fost soarta meciului dacă am fi reuşit să profităm de unele momente.

Teoretic, pe hârtie, cei de la Focşani erau favoriţi. Ei plecau cu prima şansă, având în vedere că au participat şi anul precedent în Superligă şi că evoluau şi acasă. Fiecare meci are, până la urmă, istoria lui. Niciun joc nu seamănă cu altul, iar Focşaniul era de învins. Când îi prinzi, trebuie să profiţi. Noi am avut această şansă, nu am profitat, iar acum punctele şi victoria sunt de partea lor“, a declarat Vasile Florea, pentru GdS.

„Realist vorbind, ei sunt favoriţi“

Vasile Florea a anunţat, totodată, care va fi următorul duel din campionat, dar şi care sunt şansele echipei sale în faţa unui adversar puternic.

Nu este un capăt de ţară că am pierdut acest duel, mergem înainte. Normal că ne pare rău şi că este o urmă de regret, dar acum nu mai avem ce face. Nivelul a fost foarte ridicat, meciul cu Focşani a fost unul excelent. Sunt mulţumit de evoluţia băieţilor, nu am ce să le reproşez. Au luptat până la final, au sperat în orice moment că se poate obţine victoria, iar pe mine mă bucură tare mult acest lucru. Urmează un joc la Craiova, cam în două săptămâni, cu Odorheiu Secuiesc. Ei sunt vicecampionii României, deci, realist vorbind, sunt favoriţi şi sunt şi peste noi. Au un suedez în echipă, băieţi de valoare, dar noi ne jucăm şansa, nu cedăm. Pornim cu încredere în fiecare duel şi ne bucurăm de prezenţa în Superligă“, a completat Vasile Florea.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea joacă la noapte în China! Vezi cu cine a picat în primul tur la Ningbo

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS