14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisPatru românce luptă pentru trofeu la Tranylvania Open! Ce jucătoare de top s-au mai înscris

Patru românce luptă pentru trofeu la Tranylvania Open! Ce jucătoare de top s-au mai înscris

Transylvania Open 2023 se apropie cu paşi repezi, iar lista jucătoarelor care vor lupta pentru trofeul de la Cluj a ajuns la final. Nume importante din tenisul mondial feminin vor fi prezente la Cluj-Napoca în perioada 16-22 octombrie, ceea ce face ca turneul din România să devină din ce în ce mai atractiv.

Astfel, conform freelancer-ului Daniel Radu, sportivele care s-au înscris la Transylvania Open sunt: Garcia, Vekic, Cîrstea, Kalinina, Pliskova, Parks, Masarova, Țig, Minnen, Wickmayer, Bogdan, Tauson, Korpatsch, Pavlyuchenkova, Tomova, Baindl, Burrage, Yastremska, Bondar, Cristian, Friedsam, Lys şi Naef.

Deci, după cum se poate observa, pe lista participantelor se regăsesc şi patru românce: Sorana Cîrstea, Patricia Ţig, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian. Irina Begu nu s-a înscris şi nimeni altcineva nu o mai poate face. Țig a ajuns la Cluj datorită clasamentului protejat.

23 de jucătoare au fost primite direct pe tabloul principal, la care se vor mai adăuga în mod direct 2 WC, 2 Top 20 WC, 4 din calificări şi 1 SE. Dacă nicio jucătoare care se încadrează în cerințele „Top 20 WC”, nu se va alătura ulterior. Organizatorii pot acorda 3 Wild Card-uri standard în loc de două!

Ultima campioană de la Transylvania Open este Anna Blinkova (138 WTA), cea care a dispus de Jasmine Paolini (78 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-2, în ultimul act.

Citeşte şi: Simona Halep iese la atac: a dat în judecată firma care a furnizat suplimentele „problemă“!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS