25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisIlie Năstase a răbufnit: „Nu poți să îi distrugi cariera în asemenea hal!“

Ilie Năstase a răbufnit: „Nu poți să îi distrugi cariera în asemenea hal!“

Ilie Năstase, fostul mare jucător de tenis din România, a vorbit după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. Acesta s-a arătat mâhnit de decizia primită de sportiva noastră și consideră că TAS poate reduce pedeapsa Simonei.

„Este o decizie urâtă, tardivă! Pe Sharapova ar fi judecat-o imediat. Este ridicol ce se întâmplă. Avocații să conteste această decizie, trebuie daune pentru așa ceva. Cred că la TAS se poate reduce pedeapsa Simonei cu un an sau doi, am încredere în asta.

Urat de tot. Eu, dacă m-aș afla în locul lui Halep, i-aș da în judecată și le-aș cere daune să usture rău de tot. Nu poți să îi distrugi cariera în asemenea hal. Simona a muncit enorm să ajungă aici. A fost numărul 1 în lume. Mi se pare o bătaie de joc asupra ei, dar și asupra României. În acest fel este România tratată în lume. Și avocații Simonei poate că trebuiau să se ducă zi de zi peste ei și să facă presiune pentru a fi judecată mai repede.

Eu când am fost acuzat de rasism mi-a dat Țiriac niște avocați foarte buni și s-au dus peste ăia imediat acolo. Apoi am fost judecat foarte repede. Eu cred că dacă Simona era sportiva din SUA nu primea o asemenea suspendare. Sper să facă apel și să primească maxim doi ani, unul s-a dus deja. Dar, dacă rămâne așa, e greu să mai revină la forma pe care o știm cu toți că o are“, a spus Ilie Năstase, pentru Prosport.

Citește și: Toni Iuruc o apără pe Halep: „Este un om care și-a dedicat toată viața tenisului!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS