24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSorana Cîrstea, resemnată: „Muchova a jucat mai bine decât mine, merită victoria“

Sorana Cîrstea, resemnată: „Muchova a jucat mai bine decât mine, merită victoria“

După ce a fost eliminată în sferturile US Open de către Muchova, scor 6-0, 6-3, Sorana Cîrstea s-a recunoscut învinsă. Aceasta a punctat faptul că a irosit foarte multe ocazii și că jucătoarea din Cehia a jucat mai bine decât ea.

„Un meci dificil, cred că în seara asta Karolina a jucat foarte bine. Din celelalte întâlniri, în seara asta cred că a produs cel mai bun tenis. Cred că scorul este destul de dur pentru ceea ce s-a jucat, am avut foarte multe mingi de break în primul set, foarte multe oportunități pe care nu le-am fructificat…

La 3-0 un game lung, apoi la 4-0, 40-15 pe serviciul meu, cred eu că dacă acolo intram din nou în joc, să fac un 3-2, probabil că lucrurile ar fi stat altfel, dar, per total, în seara asta cred că a jucat mai bine decât mine, merită victoria și a reușit să vină cu soluții la toate planurile mele și, din nou, un meci nu atât de dur cum o spune scorul”, a declarat Sorana Cîrstea, citată de Eurosport.

După victoria din meciul cu Sorana Cîrstea, Karolina Muchova a dat de înțeles că este extrem de fericită.

„Incredibil! Este o victorie cu adevărat dulce, iar publicul a fost incredibil. Mulțumesc tuturor celor care au venit și au aplaudat!”, a spus şi Muchova.

Citeşte şi: Capăt de drum pentru Sorana la US Open! Muchova, prea bună într-un sfert de finală de uitat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS