28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNoaptea Soranei Cîrstea! Când joacă românca în sferturile US Open!

Noaptea Soranei Cîrstea! Când joacă românca în sferturile US Open!

Organizatorii US Open 2023 au anunțat programul zilei la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Sorana Cîrstea și Karolina Muchova se vor duela în sferturile de finală și sunt programate să intre pe teren în noaptea de marți spre miercuri, de la ora 2.00, ora României, în primul meci din sesiunea de seară.

Va fi a cincea confruntare directă dintre Sorana și Muchova. Jucătoarea din Cehia conduce cu 3-1 la meciuri directe. Ultima dispută a avut loc chiar pe 9 august 2023, în al doilea tur al turneului WTA 1000 de la Montreal. Atunci, scorul a fost 7-5, 6-4 pentru Karolina.

„Anul acesta am jucat de 3 ori împotriva Karolinei, o cunosc destul de bine, mă cunoaște și ea. Cred că va fi un meci frumos, pentru că este o jucătoare talentată. E o sportivă extrem de plăcută vizual atunci când vrei să o urmărești, dar în același timp și eu joc bine și cred că o să fiu pregătită… De fapt nu cred, sunt pregătită de sferturi de finală!”, a spus Sorana, pentru Eurosport.

Pentru Sorana Cîrstea este prima prezenţă în sferturi la US Open şi a doua prezenţă această fază la un Grand Slam, după Roland Garros 2009. În 2009, ea a fost învinsă în sferturi, la Roland Garros, de Samantha Stosur, scor 6-1, 6-3.

Citeşte şi: Gabriela Ruse şi-a luat la revedere de la US Open! Gauff şi Pegula, mai bune la dublu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS