14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisBernadette Szocs: „N-am cuvinte, e un miracol! Am învins campioana olimpică!“

Bernadette Szocs: „N-am cuvinte, e un miracol! Am învins campioana olimpică!“

Lotul feminin de tenis de masă al României a cucerit medaliile de aur la Jocurile Europene 2023 de la Cracovia Malopolska, iar Bernadette Szocs și Elizabeta Samara au vorbit despre victoria obținută în fața Germaniei, scor 3-2.

Deși nu a putut juca din cauza unei accidentări, Samara a afirmat că a avut încredere în colegele ei și că România are cea mai bună echipă din Europa. Eroina Szocs (cu două victorii la simplu) este mândră că și-a îndeplinit datoria, notează FRTM.

„O, Doamne, nu mai vreau, dar avem o echipă minunată. Bernie şi-a făcut datoria, omul 1, două meciuri. Nu avem o echipă bună, ci cea mai bună, cele mai bune din Europa”, a declarat Elizabeta Samara.

N-am cuvinte. E un miracol. Am învins campioana olimpică! Am jucat fiecare punct, am pus presiune pe ea și e incredibil. A fost o finală grea, sunt bucuroasă, toate am luptat, le-am cerut fetelor să câştige un meci, că aduc eu două, suntem o echipă unită. Am avut motivaţie şi încredere maximă. Ştiam care este datoria mea, sunt mândră de colegele mele. Sper să fim mereu câştigătoare. Acum vreau o medalie la Jocurile Olimpice. De fiecare dată mulţumesc Domnului când mi se cântă imnul”, a spus şi Bernadette Szocs.

Citeşte şi: România, „regina“ Europei la tenis de masă! Echipa tricoloră a luat aur la JE

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS