19.5 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAna Bogdan continuă la Birmingham pe tabloul principal! Victorie cu Marino

Ana Bogdan continuă la Birmingham pe tabloul principal! Victorie cu Marino

Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal al turneului WTA 250 de la Birmingham. Românca de pe locul 60 mondial a trecut de două tururi, învingând o sportivă din Marea Britanie și una din Canada.

Ana trecuse în primul tur al calificărilor de favorita gazdelor, Naikhta Bains, locul 311 în lume. Bogdan a câștigat lejer acea partidă, scor 6-1, 6-3, după nici o oră de joc. În meciul decisiv din calificări, Ana a învins-o la mare luptă pe canadianca Rebecca Marino, locul 89 WTA, scor 6-4, 4-6, 6-4. Românca și-a adjudecat cea de-a doua minge de set în runda inaugurală, impunându-se după 39 de minute.

Sorana Cîrstea se află și ea pe tabloul principal de la Birmingham. Favorita numărul 8 a competiției va înfrunta o jucătoare venită din calificări.

Turneul WTA 250 de la Birmingham este dotat cu premii în valoare totală de 259.303 dolari, iar câștigătoarea va fi recompensată cu aproximativ 35.000 de dolari. Câștigătoarea de anul trecut este Beatriz Haddad Maia, cea care în semifinale o elimina pe Simona Halep, în trei seturi.

Citeşte şi: Volei (f) / România a încheiat ultima în grupa B din Golden League

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS