20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / Vipers Kristiansand, campioana Europei pentru al treilea an consecutiv

Handbal / Vipers Kristiansand, campioana Europei pentru al treilea an consecutiv

Vipers Kristiansand a învins-o pe Ferencvaros, scor 28-24, și a câștigat al 3-lea trofeu consecutiv al Ligii Campionilor. În sala din Budapesta au fost prezenți 20.022 de spectatori. În finala mică, tot duminică, Gyor ETO – Team Esbjerg, scor 28-27 (16-9).

Kristiansand: Vyakhireva (6 goluri), Naes (6), Roberts (5), Jerabkova (4), Knedlikova (3), Dahl (1), Tchaptchet (1), Tuva Ulsaker (1), Jezic (1) 

Ferencvaros: Bolk (5 goluri), Lekic (5), Cvijic (3), Szollosi-Zacsik (3), Marton (2), Malestein (2), Klujber (2) Stolle (1), Kisfaludy (1)

Ungaria a avut o reprezentantă în finala Ligii Campionilor, dar nu pe cea anticipată. Ferencvaros, susținută frenetic la Budapesta inclusiv de ultrașii echipei de fotbal, a continuat seria miracolelor din acest sezon. În „sferturi” a recuperat deficitul de 6 goluri din turul cu Metz, iar în semifinala de sâmbătă a recidivat. Condusă de Esbjerg cu 5 goluri în debutul părții secunde, formația pregătită de Gabor Elek s-a impus cu un gol marcat în ultima secundă.

Reamintim că ambele reprezentante ale României în Liga Campionilor, CSM Bucureşti şi Rapid Bucureşti, au ratat calificarea la Turneul Final Four de la Budapesta.

Citeşte şi: Greu cu favoritele 2! Gabriela Ruse a părăsit Roland Garros-ul în optimi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS