10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, uimită de amânarea audierii: „Sunt din nou extrem de şocată!“

Simona Halep, uimită de amânarea audierii: „Sunt din nou extrem de şocată!“

Simona Halep a anunţat pe rețelele de socializare, luni seară, că ITIA (Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului) a cerut o nouă amânare a audierii în cazul său de dopaj.

„Sunt din nou extrem de şocată şi dezamăgită de atitudinea ITIA. În timp ce ITIA, prin reprezentantul său Nicole Sapsead afirma public în urmă cu trei zile că ITIA ‘rămâne hotărâtă să comunice cu doamna Halep într-o manieră empatică, eficientă şi în timp util’, în acelaşi timp cei de acolo cereau oficial Tribunalului să îmi amâne audierea… pentru a treia oară.

ITIA spune public ceva, în timp ce în mod privat face altceva. Am cerut în mod repetat să fiu audiată şi ITIA a căutat în mod repetat să se amâne audierea.Când va înceta? Pun din nou această întrebare. Am dreptul la o audiere rapidă. Astfel de acţiuni îmi încalcă drepturile. Simona”, este mesajul postat de Halep, citat de Agerpres.

Reamintim că Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA), după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la US Open 2022. Jucătoarea noastră a fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie 2022. Ulterior, pe 19 mai 2023, ITIA a anunțat că pe numele lui Halep a fost adăugat un nou cap de acuzare, faptul că în pașaportul ei biologic ar exista „iregularități”.

Citeşte şi: Ruse şi Bulgaru, singurele românce care continuă în calificări la Roland Garros

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS