3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSorana Cîrstea debutează azi la Strasbourg împotriva unei reprezentante a gazdelor

Sorana Cîrstea debutează azi la Strasbourg împotriva unei reprezentante a gazdelor

Sorana Cîrstea (România, 34 WTA) și-a aflat traseul la turneul WTA 250 de la Strasbourg (Franța), concurs la care sportiva din Târgoviște își va face, practic, încălzirea pentru Roland Garros (28 mai – 11 iunie).

În urma tragerii la sorți care a avut loc în acest weekend, Sorana Cîrstea și-a aflat adversara de la Strasbourg. Eleva lui Thomas Johansson va debuta pe tabloul principal contra jucătoarei locale Clara Burel (Franța, 108 WTA).

Greul ar putea începe pentru Cîrstea din turul al doilea, acolo unde o așteaptă Kaia Kanepi (Estonia, 71 WTA). Puternica jucătoare estonă a debutat deja la turneul din Franța, învingând-o pe Xinyu Wang (China, 60 WTA) cu 6-3, 6-2.

Dacă favoritele își câștigă meciurile, Sorana ar putea da peste Bernarda Pera (SUA, 32 WTA) în sferturile de finală, Elise Mertens (Belgia, 26 WTA) sau Elina Svitolina (540 WTA) în semifinale și Magda Linette (Polonia, 19 WTA) sau Shuai Zhang (China, 29 WTA) în finală. Sorana Cîrstea este cap de serie numărul 5 la Strasbourg, notează Prosport.

Pentru prezența în primul tur al competiției din seria WTA 250, Sorana Cîrstea va primi 2.546 de euro și 1 punct WTA. Campioana de la Strasbourg va fi recompensată cu 29.760 de euro și 280 de puncte WTA.

Citeşte şi: Elena Rîbakina a ridicat trofeul de la Roma. Kalinina s-a retras în finală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS