13.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisDebut perfect la Roma pentru Ana Bogdan! Vine un super-meci cu Garcia în turul secund

Debut perfect la Roma pentru Ana Bogdan! Vine un super-meci cu Garcia în turul secund

Ana Bogdan s-a calificat în această după-amiază în turul 2 al turneului WTA 1000 de la Roma, după ce a învins-o în două seturi pe japoneza Nao Hibino. A fost 7-5, 6-0 pentru româncă după o oră și 20 de minute de joc.

Ana Bogdan a început partida în forță, câștigând 3 game-uri consecutive, dar sportiva din Japonia a reușit să restabilească egalitatea (4-4). În ciuda revenirii lui Hibino, românca nu s-a demoralizat și a încheiat setul înainte de a ajunge în tiebreak. În a doua parte a meciului a existat o singură jucătoare pe teren, şi anume Ana Bogdan. Hibino nu a câştigat niciun game şi a cedat rapid, scor 6-0.

Prin calificarea în turul al doilea, Ana și-a asigurat un premiu în valoare de 12.652 de euro și 35 de puncte în clasamentul WTA.

În turul 2 al turneului de la Foro Italico, Ana Bogdan va avea o misiune extrem de complicată. Aceasta o va înfrunta pe Caroline Garcia, favorita nr. 5 a competiției.

WTA Roma are loc în perioada 9-20 mai pe zgura din complexul de la Foro Italico. Are premii totale în valoare de $3.572.618 și face parte din categoria „WTA 1000”. Campioana ultimelor două ediții este Iga Swiatek.

Citeşte şi: Marius Copil a părăsit turneul de la Mauthausen în faza optimilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS