16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisImpresionanta Sorana Cîrstea e în marea finală din Catalonia! Duminică luptă pentru trofeu

Impresionanta Sorana Cîrstea e în marea finală din Catalonia! Duminică luptă pentru trofeu

Sorana Cîrstea face un turneu de vis în Catalonia, la Reus, iar acest lucru se vede de la o zi la alta. Sâmbătă, românca a obținut o nouă victorie, 6-4, 7-5 cu Davis și astfel a obținut „biletul“ pentru marea finală a turneului.

Meciul cu Davis a avut o desfășurare normală, iar ambele sportive au demonstrat că își doreau să intre în finală. Chiar dacă startul nu a fost unul prea bun (0-2), Sorana a reușit să întoarcă soarta primului act de la scorul de 4-2. A câștigat patru game-uri consecutive, iar după o oră de joc tabela indica 6-4. Actul secund a fost ceva mai tensionat, dar și mai lung. Până la 2-2 s-a mers cu serviciul, apoi americanca a luat avans de un break. Cîrstea nu a rămas prea mult timp în urmă, pentru că a restabilit egalitatea, iar apoi la 5-5 setul a intrat în prelungiri. Sorana Cîrstea și Davis au muncit pe brânci pentru locul în această finală din Catalonia. În cele din urmă, doar românca a avut câștig de cauză. S-a încheiat 7-5 setul secund, iar Sorana avansează în ultimul act al competiției.

În marea finală de la Reus (Catalonia), Sorana Cîrstea se va duela cu o altă americancă, tânăra Elizabeth Mandlik. Aceasta a trecut în penultima fază a turneului de Daria Yastremska, în trei seturi, scor 7-5, 4-6, 6-4. Partida va avea loc duminică, ora urmând să se anunțe pe parcursul acestei zile.

Citește și: Greu cu principalele favorite! Ruse și Kostiuk au fost eliminate în semifinale la Madrid

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS