23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisÎn runda a doua s-a oprit! Jaqueline Cristian, învinsă de Potapova la Madrid

În runda a doua s-a oprit! Jaqueline Cristian, învinsă de Potapova la Madrid

Jaqueline Cristian a fost învinsă de rusoaica Anastasia Potapova, cu 7-5, 3-6, 6-2, vineri, în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Madrid. Românca s-a înclinat după ceva mai mult de două ore de joc (2 h 10 min) în fața unei sportive cu mai multă experiență.

Românca a câştigat ghemul inaugural, dar Potapova (22 ani, 25 WTA) a trecut la conducere în primul set şi a condus cu 5-2. Cum-necum, Jaqueline a egalat, 5-5, dar rusoaica s-a impus în cele din urmă cu 7-5. Cristian a reuşit egalarea după ce a fost mai bună în partea a doua a setului secund, adjudecat cu 6-3. Românca a început foarte bine setul decisiv, cu break, dar apoi a comis multe erori şi Potapova s-a desprins decisiv în meci, câștigând cu 6-2.

Jaqueline Cristian a reuşit 6 aşi şi a comis 2 duble greşeli în acest meci. Românca s-a ales cu un cec de 27.045 de euro şi 35 de puncte WTA.

Potapova a câştigat singurul meci anterior cu Jaqueline Cristian, în 2017, când s-a impus cu 6-4, 4-6, 6-2 în primul tur la Wesley Chapel (Florida).

Reamintim și faptul că jucătoarele românce de tenis Monica Niculescu şi Gabriela Ruse, în perechi diferite, s-au calificat, vineri seară, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA 1.000 de la Madrid. Pentru calificarea în optimi, Niculescu și Ruse, împreună cu colegele sale vor primi un cec de 29.300 de euro şi 120 de puncte WTA.

Citește și: Niculescu şi Ruse sunt în optimile de dublu de la Madrid! Victorii în meciuri diferite

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS