16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisBianca Andreescu, în lacrimi la Miami! Accidentare îngrozitoare la gleznă

Bianca Andreescu, în lacrimi la Miami! Accidentare îngrozitoare la gleznă

Bianca Andreescu (22 de ani – 31 WTA) a suferit o accidentare horror la Miami Open. În setul secund al duelului cu Ekaterina Alexandrova, din optimi, jucătoarea cu origini românești s-a lovit la gleznă și a abandonat.

Primul set a fost unul extrem de disputat, însă Alexandrova s-a impus fără drept de apel în tie-break, 7-6(7-0). Din dorința de a întoarce soarta meciului în favoarea ei, Bianca Andreescu a forțat în setul secund și a dus rapid scorul la 2-0. Din păcate, în game-ul 3 s-a accidentat groaznic și nu a mai putut continua partida.

Sportiva care reprezintă Canada a călcat greșit și s-a accidentat la glezna stângă. În secunda următoare, Andreescu s-a prăbușit la pământ și a izbucnit în lacrimi. Echipa medicală a intervenit imediat pe teren și a încercat să o ajute, dar în cele din urmă a fost nevoie de un scaun cu rotile pentru ca jucătoarea de tenis să fie scoasă din arenă.

„Nu am simțit o astfel de durere în viața mea”, s-a putut auzi pe transmisie.

Înainte de a fi scoasă din arenă, Ekaterina Alexandrova a venit și ea lângă Bianca Andreescu pentru a o strânge în brațe și încuraja. Din păcate, Bianca Andreescu părăsește Miami Open în optimile de finală și va fi nevoită din nou să lupte cu o accidentare.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea o laudă pe Sabalenka, dar are încredere în propriile ei forţe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS