10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSorana Cîrstea a jucat perfect cu Garcia și nu i-a dat nicio șansă la Miami! Victorie de răsunet

Sorana Cîrstea a jucat perfect cu Garcia și nu i-a dat nicio șansă la Miami! Victorie de răsunet

Sorana Cîrstea a învins-o pe Caroline Garcia, scor 6-2, 6-3 și s-a calificat în turul 3 al turneului WTA 1000 de la Miami. A fost a doua victorie în numai o săptămână a sportivei noastre contra franțuzoaicei de pe locul 4 în lume.

Sorana a început fulminant partida de la Miami și s-a distanțat la 5-0 în primul set. Garcia a dat impresia că poate reveni și s-a apropiat la 2-5, dar românca a închis prima manșă pe serviciul adversarei. Actul secund a fost mult mai echilibrat. Până la 4-3 s-a mers cu serviciul, apoi sportiva noastră a reușit break-ul mult dorit și s-a desprins la 5-3. Fără să-i tremure mâna când a servit pentru meci, Sorana a închis disputa cu 6-2, 6-3, după o oră și 19 minute de joc.

Cîrstea şi-a asigurat un cec de 55.770 de dolari şi 65 de puncte WTA, iar pentru un loc în optimile de finală ale competiției din Florida o va înfrunta pe Karolina Muchova, care nu a pierdut set în primele două tururi, în duelurile cu Jill Techmann și Lin Zhu.

Va fi a doua dispută din acest an între sportiva noastră și Muchova. La Dubai, jucătoarea din Cehia s-a impus după un meci foarte echilibrat, scor 6-4, 7-6 (4). Cele două s-au mai întâlnit și în 2020, la US Open, și tot cehoaica a ieșit învingătoare, de acea dată în 3 seturi, cor 6-3, 2-6, 7-6 (7).

Citește și: Capăt de drum pentru Irina Bara la Maribor. O rusoaică a învins-o în optimi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS