15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisBianca Andreescu, ceva mai inspirată în duelul inedit cu Răducanu de la Miami

Bianca Andreescu, ceva mai inspirată în duelul inedit cu Răducanu de la Miami

Bianca Andreescu a obținut calificarea în turul doi la turneul de la Miami, după ce a trecut în trei seturi de Emma Răducanu, scor 6-3, 3-6, 6-2. Eliminată în optimi de la Indian Wells de lidera WTA Iga Swiatek, Emma Răducanu (72 WTA) a părăsit turneul de la Miami încă din primul tur.

Jucătoarea din Canada a dominat autoritar primul set și a ajuns rapid la scorul de 4-1, având nevoie de 45 de minute pentru a-și adjudeca primul act cu 6-3. În setul secund, cele două au mers cap la cap până la 3-3, după care Emma și-a făcut serviciul și a realizat și un break decisiv, adjudecându-şi setul. A urmat actul decisiv, iar Bianca Andreescu a jucat ceva mai agresiv. Canadianca a făcut un break la scorul de 3-2 și a reușit să câștige în cele din urmă duelul.

În următorul tur, Bianca Andreescu va da peste Maria Sakkari, ocupanta locului 10 în ierarhia WTA și favorita numărul 7 la Miami.

Emma a primit wildcard pentru Stuttgart

Singura veste bună pentru Emma Răducanu este că a primit un wildcard pentru turneul WTA care va avea loc pe zgură în Stuttgart, între 17 şi 23 aprilie. Britanica a primit un wildcard în condiţiile în care nu stă suficient de bine în clasamentul WTA, din cauza rezultatelor modeste şi a accidentărilor suferite.

Celelalte wildcarduri pentru turneul de la Stuttgart au fost primite de jucătoarele germane Tatjana Maria, semifinalistă la Wimbledon, şi Julie Niemeier. De la ediţia din acest an nu va lipsi poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial, câştigătoarea de anul trecut a turneului.

Citeşte şi: Ana Bogdan, eşec surprinzător la Miami! Tânăra Montgomery a dat lovitura

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS