15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisCe reușită pentru Jaqueline Cristian! Românca a trecut de Zidansek și e în semifinale la Trnava

Ce reușită pentru Jaqueline Cristian! Românca a trecut de Zidansek și e în semifinale la Trnava

Jaqueline Cristian este mare surpriză de la Trnava! Românca a reușit să se califice în semifinalele turneului din Slovacia după ce a învins-o fantastic pe fosta câștigătoare de Grand Slam, Tamara Zidansek, cu scorul de 7-5, 1-6, 6-2. Partida care o trimite pe Jaqueline în penultimul act a durat o oră și 12 minute.

Meciul a debutat sub semnul echilibrului, iar ambele sportive și-au făcut serviciul fără prea mari probleme. S-a mers cap la cap până la scorul de 6-5, moment în care românca a forțat pe serva adversă și a izbutit să câștige primul set. Zidansek nu a acceptat înfrângerea și a dominat autoritar actul secund, trimițând jocul în prelungiri după 6-1.

Setul al treilea a fost un adevărat galop de energie pentru Jaqueline, care și-a pus toate puterile pentru a o doborî pe Tamara. Acest lucru i-a ieșit fără doar și poate, iar după mai bine de 130 de minute meciul s-a închis cu victoria sportivei din România, scor 7-5, 1-6, 6-2.

În semifinale, pe Cristian o va aștepta un meci tare cu Kucova, reprezentanta gazdelor. Meciul va avea loc sâmbătă.

Citește și: FRT, anunţ de senzaţie: Adrian Boitan, tenismenul lunii în circuitul ITF!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS