16.8 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisExperienţa a făcut diferenţa! Nadal l-a dominat mental şi fizic pe Draper şi continuă la AO

Experienţa a făcut diferenţa! Nadal l-a dominat mental şi fizic pe Draper şi continuă la AO

Rafael Nadal s-a impus în 4 seturi contra lui Jack Draper, scor 7-5, 2-6, 6-4, 6-1. Ibericul a avut ceva probleme în primele două seturi, dar și-a demonstrat superioritatea în fața adversarului, închizând meciul în 4 seturi.

Nadal a câștigat la mare luptă primul set (7-5), iar cel de-al doilea a fost dominat de Draper (6-2). Mai puternic din punct de vedere mental, Rafa a profitat de șansele avute și și-a adjudecat al treilea set (6-4), însă deja Jack începuse să acuze probleme medicale (crampe).

Aflat pe un val de încredere după câștigarea setului al treilea, Nadal a trecut la conducerea partidei. Rafa a avut nevoie de trei ore și 41 de minute pentru a trece de tânărul său adversar, scor 7-5, 2-6, 6-4, 6-1.

În turul al doilea, Nadal va da peste Mackenzie McDonald (65 ATP), americanul trecând de compatriotul Brandon Nakashima (49 ATP), scor 7-6(5), 7-6(1), 1-6, 6-7(10), 6-4. În cazul unei calificări, Nadal ar putea da în turul 3 peste cehul Dalibor Svrcina sau japonezul Yoshihito Nishioka.

Citeşte şi: Andreescu şi Răducanu, victorii convingătoare la debutul la Australian Open

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS