24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTenis de masă / CSU Craiova, bronz la Top 16 seniori prin Daniel Simulescu

Tenis de masă / CSU Craiova, bronz la Top 16 seniori prin Daniel Simulescu

În perioada 16-19 noiembrie, la Bistriţa, a avut loc Top 16 tineret şi seniori, dar şi Campionatul Naţional de tineret la tenis de masă, iar CSU Craiova şi-a făcut apariţia în competiţie, ca de fiecare dată, cu mai mulţi sportivi. La final, clubul oltean s-a ales cu o medalie de bronz la seniori prin Daniel Simulescu, dar şi cu mai multă experienţă căpătată în urma jocurilor tari.

Pentru CSU Craiova au participat la competiţii Diana Radu, Bogdan Cristian, Carmina Găman şi Elena Dumitru.

Contactat de GdS, antrenorul sportivelor de la CSU Craiova, Vasile Florea, a declarat că este mulţumit de evoluţiile elevilor săi şi bucuros de medalia obţinută de Daniel Simulescu.

„Avem un podium la Top 16 seniori, ceea ce este îmbucurător. Steaua s-a retras, ce-i drept, dar important este că suntem acolo, că ne-am clasat pe un loc bun. Podiumul e podium, deci putem considera o reuşită ceea ce a făcut Daniel Simulescu. Am participat şi la tineret cu fete şi cu Bogdan Cristian. Se putea obţine ceva mai mult, dar mergem înainte cu capul ridicat. Atât Bogdan, cât şi Diana Radu au trecut de grupe la tineret, dar s-au oprit în tabloul de 16. Diana a cedat în faţa unei sportive de la lotul naţional, deci era oricum foarte greu.

În cazul unei trageri la sorţi ceva mai accesibile, poate am fi sperat la rezultate mai bune. Pe 2 decembrie voi pleca în Tunisia, la Campionatele Mondiale. Sunt şi antrenor secund la lotul U19 şi sper să facem o treabă bună la aceste Mondiale“, a declarat Vasile Florea.

Citeşte şi: Bara e campioană la Buenos Aires! Românca a jucat fantastic în finală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS