9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep a pierdut primul contract după scandalul de dopaj

Simona Halep a pierdut primul contract după scandalul de dopaj

Simona Halep a pierdut contractul cu turneul demonstrativ World Tennis League, după ce a fost suspendată pentru dopaj, iar patronii evenimentului au anunțat că românca nu va mai juca la prima ediție.

Halep nu va mai apărea pe terenul de tenis la World Tennis League, în ciuda faptului că inițial a fost invitată de organizatori și acceptase oferta acestora. În cadrul evenimentului desfășurat între 19 și 24 decembrie, în Coca-Cola Arena din Dubai își vor face apariția numeroase vedete ale tenisului, cum ar fi Novak Djokovic, Iga Swiatek, Bianca Andreescu, Alexander Zverev, Elena Rybakina sau Nick Kyrgios, scrie Prosport.

După ce a suferit operația la nas, Simona Halep și-a încheiat sezonul în circuitul WTA, dar și-a anunțat prezența la două turnee demonstrative în luna decembrie, Africa Cares (3 – 4 decembrie) și World Tennis League (19 – 24 decembrie). Dacă pe lista oficială a jucătoarelor de la Johannesburg apare în continuare numele Simonei, patronii de la World Tennis League au făcut o modificare importantă, iar românca nu va mai fi prezentă la Dubai.

Patronii World Tennis League numesc evenimentul „cel mai mare show de pe teren”. În afara meciurilor de tenis, fanii se vor delecta și cu concertele unor artiști renumiți. Show-ul va fi întreținut de Tiesto și Armin Van Buuren.

Citeşte şi: Semifinale extrem de tari la Turneul Campioanelor! Vezi când au loc duelurile!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS